АКТУАЛЬНО

Виставка дитячих екомалюнків в науково-інноваційному містечку «Нова енергія»

Четвер, 16 грудня 2021, 13:01
14 грудня в науково-інноваційному містечку «Нова енергія» Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відкрилася виставка малюнків «Відповідальність за створіння очима дітей Божих», першим офіційним гостем якої став Блаженнійший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, який високо оцінив її змістовне наповнення та художнє виконання, передає Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології.

Виставка відкрилася в рамках святкової академії з нагоди вручення призів переможцям Всеукраїнського екологічного конкурсу «Відповідальність за створіння» і представляє його кращі роботи у номінації «Малюнок».

У дитячих роботах відчувається зворушливе занепокоєння екологічним станом планети, трепетне відчуття нашої відповідальності за отримані від Бога дари природи, землю і весь створений світ, а також невідкладна потреба спільних зусиль для збереження і примноження природної спадщини Творця.

Нагадаємо, що Всеукраїнський екологічний конкурс «Відповідальність за створіння» вже одинадцятий рік поспіль організувало Бюро УГКЦ з питань екології з метою плекання християнської відповідальності за створений Богом світ – природу та для підвищення екологічної свідомості в суспільстві.

Цьогоріч центральною темою конкурсу була відповідальність за землю як Божий дар. Організатори визначили головними завданнями конкурсу сприяння переосмисленню особистого екологічного покликання й усвідомлення особистої відповідальності за землю; оживлення християнської віри і сприяння чеснотливому ставленню до землі; плекання в підростаючого покоління любові й відповідальності за даровану Богом землю. 

Організатори запрошують завітати до «Нової енергії» й оглянути експозицію до 20 грудня 2021 року.

www.ecoburougcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next