АКТУАЛЬНО

Вийшла друком нова серія навчальних плакатів для проведення катехитичних занять

П'ятниця, 19 липня 2019, 16:55
Нещодавно Катехитична комісія Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ випустила нову серію навчальних плакатів у друкованому форматі, які допомагають кращому проведенню катехитичних занять.

Придбати їх можна в Патріаршому домі у Львові, або згодом – у катехитичних осередках єпархії та екзархатів УГКЦ.

«Ми зробили ці плакати для допомоги катехитам, священникам і вчителям християнської етики для того, щоб вони могли унаочнювати матеріал і навчати дітей», – зазначив отець Андрій Стадницький, голова Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ. Він додає, що плакати допомагають дітям краще запам’ятовувати інформацію.

Отець Андрій Стадницький розповідає, що плакати можна завантажити з Інтернету, якщо хтось бажає переглядати їх в електронному форматі, або придбати в друкованому форматі. Вартість одного плаката – 30 грн.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next