АКТУАЛЬНО

Вийшла у світ книжка про Самбірсько-Дрогобицьку єпархію УГКЦ

Середа, 23 травня 2018, 15:16
З нагоди 25-літнього ювілею Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ Дрогобицька духовна семінарія підготувала нове науково-популярне видання «Самбірсько-Дрогобицька єпархія УГКЦ: історичні віхи та духовні скарби. 25-літньому ювілею присвячується (1993-2018)». Книга містить коротку історію єпархії, починаючи від її джерел у древній Перемишльській єпархії і аж до сьогодення.

У новому виданні читач знайде інформацію про духовні святині єпархії, про блаженних священномучеників: ієромонахів Северина Бараника, Якима Сеньківського та Віталія Байрака, а також Йосафата Коциловського та Григорія Лакоту; про чудотворні ікони та відпустові місця: Биличі, Грушів, Пацлав, Рудки, Самбір, Тишковичі, а також ювілейне послання владики Ярослава (Приріза) з нагоди 25-ліття Самбірсько-Дрогобицької єпархії. 

Книга «Самбірсько-Дрогобицька єпархія УГКЦ: історичні віхи та духовні скарби. 25-літньому ювілею присвячується (1993-2018)» не перше видання Дрогобицької духовної семінарії. Вже вийшло кілька номерів «Наукових записок ДДС», «Вступ до екуменізму» та «Богомудрі учителі. Святі Кирило і Методій».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sde.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next