АКТУАЛЬНО

Вийшли друком видання, які допоможуть пройти всіма зупинками Декади місійності

Четвер, 15 травня 2014, 11:21
Як раніше повідомлялося, від Вознесіння Господнього до Зіслання Святого Духа (П’ятдесятниці) в УГКЦ відбудеться Декада місійності, проведення якої має на меті звернути увагу всієї Церкви на спільне покликання бути «місійними».

Для того щоб пройти всіма зупинками Декади з визначеною щоденною програмою, варто користуватися «Путівником Декади місійності», який вже вийшов друком. На початку видання пояснюється значення цього періоду в житті Церкви, а далі - дні Декади з відповідним Божим Словом, роздумами, молитвою, завданням, читанням Діяння апостолів. Додамо, цю книжечку кожен вірний зможете придбати у своїй парафії. Тексти до видання підготували о. Йосафат Мощич і Рада євангелізації при Главі УГКЦ.

Також вийшла окремим виданням Інструкція для священиків щодо Декади місійності. У цій Інструкції наголошується, що головною дійовою особою Декади місійності є Святий Дух, який «діє потужно, торкаючись і навертаючи людські серця». Отже, священик є знаряддям в Божих руках. У виданні подані рекомендації до проповідей  в ці дня, різні додатки, а також Молитва «Живої парафії». Над цим виданням попрацювали о. Йосафат Мощич (Рада євангелізації при Главі УГКЦ) та о. Андрій Онуферко (Робоча група щодо реалізації Стратегії розвитку УГКЦ на період до 2020 року).

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next