АКТУАЛЬНО

Вийшли у світ українське та російське видання «Покликання лідера бізнесу»

Четвер, 19 вересня 2013, 10:30
За сприяння Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» було здійснено український та російський переклади книжки «Покликання лідера бізнесу». Щорічний Форум видавців у Львові, що проходив з 12 по 15 вересня, став нагодою для її презентації широкому колу читачів.

«У ці важкі часи для світової економіки, коли багато ділових людей постраждали через кризу, яка значно скоротила доходи їхніх підприємств, Церква не перестає надіятися, що, незважаючи на нинішню темряву, християнські лідери бізнесу відновлюватимуть довіру і випромінюватимуть світло віри, що живить їх повсякденну гонитву за добром». Із такими словами роздумів та надії голова Папської ради «Справедливість і мир» кардинал  Пітер Тарксон окреслює в передмові актуальність нового видання «Покликання лідера бізнесу».

Ця книжка пропонує багато цікавих і важливих принципів підприємницької діяльності у світлі християнського вчення. Серед них, зокрема, іде мова про те, як «бізнес-лідери мають перенести сучасний економічний і фінансовий світ у світло принципів людської гідності і загального блага».

Головні розділи видання висвітлюють тематику сучасних викликів і можливостей у сфері бізнесу, важливість етичних соціальних принципів, фундаментальних етичних принципів для бізнесу, а також «шість практичних принципів для бізнесу», а у додатку – іспит совісті для бізнес-лідера.

«Покликання лідера бізнесу» є виданням Папської ради «Справедливість і мир»  про «покликання» підприємців, котрі працюють у численних бізнесових інституціях: кооперативах, транснаціональних корпораціях, сімейному бізнесі, соціальних підприємствах, прибуткових/неприбуткових організаціях тощо, – і про виклики та можливості, які їм пропонує діловий світ у контексті інтенсивних технологічних зв’язків, короткотермінових фінансових операцій та суттєвих культурних змін.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next