АКТУАЛЬНО

Вийшло друком нове видання «Благовісника Верховного Архиєпископа Києво-Галицького Української Греко-Католицької Церкви»

Середа, 14 червня 2017, 15:23
Минулого місяця вийшов друком «Благовісник Верховного Архиєпископа Києво-Галицького Української Греко-Католицької Церкви. 2016 рік».

У виданні, обсяг якого становить 334 сторінки, містяться документи Папи Римського, Верховного Архиєпископа, Синоду Єпископів, Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства, Постійного Синоду Єпископів, Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій, католицьких єпископів України тощо. Примітно, що в найбільшому розділі - «Документи Верховного Архиєпископа Києво-Галицького», окрім цілої низки декретів, послань і проповідей, опубліковані інтерв'ю Глави і Отця УГКЦ на актуальні суспільні і церковні теми.

Першу сторінку Благовісника прикрашає емблема Надзвичайного року Божого милосердя в Католицькій Церкві. Нагадаємо, Рік тривав від 8 грудня 2015 року до 20 листопада 2016 року.

Варто зазначити, головним редактором цього релігійного видання є Блаженніший Святослав, упорядником і літературним редактором - Ірина Голота, художньо-технічним редактором - Роман Гера.

Департамент інформації УГКЦ

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next