АКТУАЛЬНО

Вийшов перший том «Історії релігій» о. д-ра Олега Шепетяка

П'ятниця, 16 серпня 2019, 11:24
Побачив світ перший (з трьох) том «Історія релігій», автором якого є доктор філософських наук, священник Київської архиєпархії УГКЦ Олег Шепетяк.

На сторінках цієї книги міститься ретельний і багатогранний виклад історії релігій світу, аналіз історичних обставин формування головних релігійних напрямів та розвиток віровчень. Читачі матимуть змогу ознайомитися з головними конфесіями релігій і їхнім впливом на соціальне й культурне життя народів світу.

Перший том присвячений релігіям давнього світу, які зародилися до виникнення християнства. Ця книга розрахована на широке коло читачів: науковців, студентів, релігійних діячів і всіх, хто цікавиться релігієзнавством та історією релігій і культури.

Книгу можна придбати на сайті видавництва «Місіонер», у крамницях видавництва та книгарнях. Незабаром очікується видання другого та третього томів.

missioner.com.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next