АКТУАЛЬНО

Вийшов друком посібник для провідників літнього християнського табору

Четвер, 03 травня 2018, 12:11
Вийшов друком черговий посібник для провідників літнього християнського табору під назвою «Запрошені на Царський бенкет».

На сторінках книжки: організаційні принципи проведення християнського табору, десять розробок тематичних занять із широким застосуванням інтерактивних вправ, методичні поради стосовно проведення тематичних занять та робочі матеріали для учасників.

У цьому посібнику Божественна Літургія розглядається як Царський бенкет, на який запрошений кожен із нас. Завдання цьогорічної програми – допомогти дітям та підліткам по-новому відкрити значення Літургії у своєму житті, краще її розуміти та відчувати радість активної участі у ній.

Запропоновані заняття можна проводити як у християнському таборі, так і під час катехизації при парафії. Різноманіття інтерактивних засобів зроблять заняття цікавими й ефективними.

Видання здійснено стараннями Патріаршої катехитичної комісії та Катехитично-педагогічного інституту УКУ.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.pcc.ugcc.org.ua 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next