АКТУАЛЬНО

Вийшов друком річний звіт Патріаршої курії англійською мовою

Середа, 09 грудня 2020, 10:58
Зусиллями Патріаршого економату підготовлено та видано спеціальне видання англійською мовою «Звіт Патріаршої курії за 2019 рік».

Мета Звіту представити головним донорам і доброчинцям досягнення нашої Церкви в різних ділянках пасторального служіння організованого різними комісіями та відділами Патріаршої курії.

У вступному слові до видання Блаженніший Святослав відзначив: «Від імені всіх працівників Патріаршої курії дозвольте мені висловити щирі слова вдячності усім доброчинцям, приватним і донорським організаціям, за вашу постійну і щедру підтримку. Будьте свідомі, що всяка підтримка, надана для розвитку та росту нашої Церкви, є внеском у ріст Тіла самого Христа».

Річний звіт представляє головні події минулого року (серед них, зокрема, зустріч Блаженнішого Святослава та митрополитів УГКЦ зі Святішим Отцем та очільниками Ватиканських дикастеріїв у Ватикані в липні 2019). Особлива увагу звернена на відзначення 30-ї річниці виходу нашої Церкви з підпілля. Видання описує також діяльність Синоду Єпископів УГКЦ та Душпастирської ради.

Повідомив о. Володимир Мальчин,
керівник Відділу розвитку та комунікацій,
віцеканцлер Курії Верховного Архиєпископа Києво-Галицького


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next