АКТУАЛЬНО

Вийшов у світ новий практичний посібник для проведення християнських таборів «Дорогами віри»

Понеділок, 20 травня 2019, 17:04
Патріарша катехитична комісія і Катехитично-педагогічний інститут УКУ видали нову збірку методичних матеріалів для проведення катехитичних зустрічей у літніх християнських таборах «Дорогами віри». У ній представлені різні таборові заходи – тематичні зустрічі та духовні і дозвільні програми. Це вже восьме видання зі серії методичних матеріалів «Моя мандрівка з Ісусом та друзями».

Метою катехитичних зустрічей, опрацьованих у цьому виданні, є бажання допомогти учасникам пізнати Бога та Його задум щодо їхнього життя, а також зростати у вірі та пізнанні християнських правд.

За основу для розробки матеріалів взято приклад біблійних постатей і святих УГКЦ, які є живим взірцем віри, гідної наслідування.

Посібник складається з детальних конспектів дев’яти катехитичних зустрічей для дітей і підлітків на тему «Християнська віра» з широким застосуванням інтерактивних вправ. Містить додатки з допоміжними матеріалами.

«Збірник матеріалів «Дорогами віри» стане добрим практичним порадником для провідників літніх таборів, аніматорів, катехитів, вчителів та всіх осіб, які здійснюють місію служіння у християнському вихованні дітей, підлітків і молоді.

Посібник допоможе організувати та провести не тільки християнські табори, а й катехитичні заняття, реколекції та цікаві забави для дітей і підлітків, які впродовж року організовуємо на наших парафіях, щоб діти і молодь краще пізнавали християнську віру, зростали у ній та жили і ділилися нею», – запевняють автори.

Посібник можна придбати онлайн в інтернет-магазині видавництва “Свічадо”

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://pcc.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next