АКТУАЛЬНО

Вийшов у світ Порадник для священиків “Душпастирські відвідини парафіян у час Богоявління

Середа, 27 грудня 2017, 17:17
Відвідини священиком своїх парафіян - це особлива нагода, а водночас і місія побувати в кожній оселі, поспілкуватися із сім’ями, приділити особливу увагу потребуючим, хворим, людям з інвалідністю, дітям, удовам, сиротам, менш активним парафіянам і усім людям доброї волі.

Конкретні практичні поради для священиків, які зібрані в цьому виданні, вказують, що душпастирські відвідини стають можливістю для євангелізації поза межами храму. Порадник наголошує на зміні акценту під час Йорданських відвідин.

Порадник “Душпастирські відвідини парафіян у час Богоявлення” вийшов друком згідно з рішенням Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ (Львів-Брюховичі, 1-2 грудня 2017: 77-ма сесія, Постанова №2). Текст підготувала Рада з питань євангелізації при Главі УГКЦ  у співпраці з робочою групою для впровадження Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року («Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом»).

Секретаріат робочої групи

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next