АКТУАЛЬНО

Визначено переможців конкурсу ескізів Ордена митрополита Андрея Шептицького

Четвер, 06 червня 2019, 14:29
Як ми вже повідомляли, 1 січня 2019 року було оголошено конкурс ескізів відзнаки Отця і Глави УГКЦ – Ордена митрополита Андрея Шептицького, який тривав до 10 лютого 2019 року.

11-13 лютого 2019 року конкурсна комісія, до складу якої входять владики Постійного Синоду Єпископів УГКЦ, на своєму засіданні розглянула тринадцять ескізних пропозицій і відібрала три найкращі варіанти. Водночас владики Постійного Синоду прийняли рішення рекомендувати авторам обраних пропозицій доопрацювати їх згідно з висловленими побажаннями та наступного засідання визначити конкретні місця переможців.

29 травня 2019 року після розгляду доопрацьованих ескізів конкурсна комісія прийняла підсумкове рішення щодо найкращих пропозицій та їх авторів:

  1. Перше місце:  Шиян Ольга.
  2. Друге місце: Лєжнєв Олександр, Чмир Микола.
  3. Третє місце: Шиян Анатолій. 

Ми щиро дякуємо авторам за участь у конкурсі та особливий внесок у популяризацію імені Великого українця митрополита Андрея Шептицького.

Адміністрація Патріаршої курії УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next