АКТУАЛЬНО

Владика Богдан Данило відвідав Союз українців-католиків Америки «Провидіння»

П'ятниця, 08 березня 2019, 22:47
У п’ятницю, 8 березня 2019 року, у Філадельфії владика Богдан Данило, Правлячий єпископ єпархії Святого Йосафата в Пармі і голова Патріаршої комісії у справах духовенства, та о. д-р Андрій Онуферко, заступник голови підкомісії Постійного священичого супроводу, відвідали управління Союзу українців-католиків Америки «Провидіння».

Владика Богдан і о. Андрій зустріли п. Ірину Цвікульську-Корчинську, виконавчого секретаря, і п. Мирона Солтиса, директора фінансів, і подякували Союзу «Провидіння» за підтримку семінарій в США та Україні, а також за постійну підтримку нашої Церкви в Америці.

Владика Богдан і о. Андрій також обговорили можливості участі членів «Провидіння» в інсталяції Митрополита і Архиєпископа Бориса Ґудзяка, як сьомого митрополита для українців католиків в США, яка відбудеться 4 червня 2019 року.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next