АКТУАЛЬНО

Владика Богдан (Дзюрах) бере участь у зустрічі генеральних секретарів Єпископських Конференцій Європи

П'ятниця, 01 липня 2016, 11:58
Владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви, у Берліні бере участь у 44-й зустрічі генеральних секретарів Єпископських Конференцій Європи. Тема зустрічі: «Милосердя у солідарності». Зустріч триватиме від 30 червня до 3 липня 2016 року.

Під час спільної зустрічі генеральні секретарі розвиватимуть тему солідарності Церкви в Європі у трьох аспектах: один виражений у прийнятті та інтеграції мігрантів і біженців, інший – у сім'ях через «Amoris laetitia» (Радість любові – апостольські настанови Папи Франциска) і, також? аспект динамізму синодальності, який виражений у солідарності між Єпископськими Конференціями.

Зустріч відкрив монсеньйор Дуарте да Кунья, Генеральний секретар Ради Єпископських Конференцій Європи, та Ганс Лангендорфер, SJ, секретар Єпископської Конференції Німеччини.

Владика Богдан матиме промову під час круглого столу. Він говоритиме про солідарність між людьми, Церквами та країнами.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next