АКТУАЛЬНО

Владика Богдан Дзюрах молився з вірними парафії с. Щітки

Понеділок, 20 травня 2019, 13:50
19 травня 2019 року владика Богдан Дзюрах відвідав громаду с. Щітки, що на Вінниччині, в якій майже дванадцять років тому відслужив у новоствореній тоді парафії першу Архиєрейську Літургію.

Зустрічали архиєрея парох парафії протоієрей Микола Дуркалець з духовенством Вінницького протопресвітерства і численними парафіянами та гостями.

Перед початком Богослужіння був освячений кивот, який привіз у подарунок від жертводавців з Тернополя о. Михайло Хрипа, а відтак розпочалася урочиста Літургія в новому храмі.

Під час  Божественної Літургії єпископ звернувся до вірних із словами підтримки і вдячності. Пригадавши праведного Йосифа з Ариматеї і слова з молитви на освячення кивота - «щоб воно було достойним місцем, новим гробом і оселею для святих і животворящих таїнств пресвятого Тіла і чесної Крови» Твоєї.

Спів у новому храмі звучав від «MetaNoja», які з благословення ректора Київської духовної семінарії приїхали на наше свято.

По завершенні всі присутні мали можливість на фуршеті з нагоди урочистості насолодитись співом семінаристів КДС.

Повідомив о. Микола Дуркалець


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next