АКТУАЛЬНО

Владика Богдан Дзюрах закликав до молитви за жертв і за постраждалих від негоди на Заході Німеччини

П'ятниця, 16 липня 2021, 09:54
У низці районів Західної Німеччини за останні 24 години випала рекордна кількість опадів і річки вийшли з берегів. У четвер і п'ятницю сильні дощі очікують в інших частинах Німеччини. Існує ризик нових повеней.

Найбільше постраждали землі Рейнланд-Пфальц і Північний Рейн-Вестфалія.

 

Заклик апостольського екзарха для українців візантійського обряду в Німеччині та Скандинавії
 владики Богдана Дзюраха до молитви за жертви і за постраждалих від негоди на Заході Німеччини

Дорогі в Христі!

Останніми днями велике лихо навідалося до західних провінцій Німеччини: потужні зливи та повені, що слідували за ними, спричинили величезні матеріальні збитки, але найгірше – забрали життя понад 50 осіб, в тому числі і рятувальників, які ціною власного життя намагалися спасати постраждалих. За повідомленнями місцевої влади, десятки осіб надалі залишаються зниклими безвісти.

У ці дні загальнонаціонального випробування єднаємося з усіма постраждалими та висловлюємо наші щирі співчуття родинам загиблих і пропалих безвісти. Запевняємо про нашу молитовну підтримку і солідарність з усіма, кого діткнула своїм руйнівним впливом ця природня катастрофа. Молимося особливо за працівників рятувальних служб, які ціною величезних зусиль і жертв долають наслідки цього катаклізму.  

До Господа, Владики неба і землі, заносимо наші благання про припинення негоди і подолання її наслідків та зцілення тілесних і душевних ран усіх, хто постраждав і надалі страждає від цієї катастрофи. Закликаємо єднатися у цій молитві усе духовенство, монашество та вірних мирян нашого Екзархату, а також усіх братів і сестер у вірі в Україні і на поселеннях. Господи, змилуйся над нами і рятуй нас! Пресвята Богородице, будь нашим Захистом і нашим Прибіжищем у час цієї недолі!

+ Богдан Дзюрах,
апостольський екзарх
для українців візантійського обряду,
що проживають в Німеччині та Скандинавії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next