АКТУАЛЬНО

Владика Богдан Манишин взяв участь у відзначенні Дня «захисників українського неба»

П'ятниця, 31 липня 2020, 16:41
31 липня 2020 року у військовій частині А-2847, що у Стрию, відзначили День Повітряних військ ЗСУ. На свято запросили єпископа-помічника Стрийської єпархії Богдана Манишина. Владика звернувся до військових з привітальним словом.

«Ваше служіння має бути освячене людською і Божою любов’ю. І хочу вас запевнити, що в нашому суспільстві є ті, котрі шанують, поважають і люблять свою армію», – сказав  українським захисникам єпископ.

«Щасливою є людина, котра, дивлячись на своє життя, розуміє, що прожила його недаремно. Бажаю вам пережити таке відчуття – почуватися щасливими», – додав владика Богдан і побажав військовослужбовцям мирного неба, сімейної злагоди, твердості духу та запевнив у молитовній опіці.

Командир в/ч А-2847 полковник Іван Величко подякував священнослужителям та вірним Стрийської єпархії за молитовну та матеріальну підтримку українських воїнів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next