АКТУАЛЬНО

Владика Борис бере участь у Конференції Католицьких Єпископів Франції

Середа, 07 листопада 2018, 12:47
Двічі на рік католицькі єпископи Франції збираються у відпустовому місті на півдні Франції, Люрді, щоб обговорити важливі питання життя Католицької Церкви у Франції. У цих заходах також бере участь владика Борис (Ґудзяк), Єпарх єпархії Святого Володимира Великого в Парижі.

Цьогорічна осіння сесія триває від 3 до 8 листопада. Серед основних тем є обговорення Папського Синоду про молодь, що завершився 28 жовтня. Окрім того, велику увагу єпископи присвячують темі педофілії. Щоб краще осмислити цю проблему та виклик, на конференцію запрошені жертви педофілії, які матимуть нагоду свідчити єпископам про це зранення у малих групах.

Єпископи завершуватимуть також редагування «Ratio Nationalis», документа, що регулює підготовку майбутніх священиків у семінарії. Робочий варіант цього документа готували під час літньої сесії форматорів французьких семінарій, на яку були запрошені форматори українських греко-католицьких семінарій.

 

ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next