АКТУАЛЬНО

Владика Борис (Ґудзяк) до бізнесу: «Сьогодні дуже багато залежить від вашої позиції»

Середа, 18 грудня 2013, 13:34
Владика Борис (Ґудзяк), президент УКУ, єпископ Паризької єпархії святого Володимира (УГКЦ), звернувся до бізнесменів України. У відеозверненні він зазначив: «Сьогодні дуже багато залежить від вашої позиції. Бо це той момент, про який запитає нас Господь і запитає історія: що ти робив, як ти стояв і чи простягнув руку своєму братові в цей час? Українці чекають на ваше слово, на вашу солідарність і на вашу підтримку».

Владика закликав представників малого, середнього та великого бізнесу не боятися ризиків, що їх несуть моральні свідчення: «Не бійтеся! Господь благословлятиме всі мужні, чисті, правдиві діла, які чинитимете».

Він також наголосив, що Україна перебуває в центрі уваги всього світу, оскільки  сьогодні стоїть питання гідності кожного конкретного українця: «Вони не мають великої сили і великих можливостей, але вони шукають своєї гідності. За неї українці жертвують дуже багато: своїм здоров’ям, своїми заощадженнями, щоб задекларувати своє бажання жити гідно. Я прошу вас, роботодавців, зважити на малого українця. Ваші працівники, споживачі вашої продукції, суспільство і весь світ дивиться на вас і чекає вашої солідарності», − підсумував президент Українського католицького університету. 

Відеозвернення владики Бориса (Ґудзяка)

Прес-служба LvBS

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next