АКТУАЛЬНО

Владика Борис (Ґудзяк) проведе передріздвяні реколекції

Неділя, 10 грудня 2017, 15:25
Владика Борис (Ґудзяк), єпископ УГКЦ у Франції, країнах Бенілюксу та Швейцарії, почесний громадянин Львова проведе передріздвяні реколекції. Участь у цій духовній лекції можуть взяти усі зацікавлені.

Реколекції організовують сайт “Духовна велич Львова” та Інститут екуменічних студій Українського католицького університету.

Як кажуть організатори, такі передріздвяні духовні навчання проводяться для  духовної віднови в період посту та молитовної  підготовки до Різдва. «Наше суспільство переживає складні часи, але саме  Різдво – це прекрасний  час, щоб переосмислити своє життя та проаналізувати власні вчинки, зосередитись на молитві», - переконані керівники проекту.

Реколекції владики Бориса (Ґудзяка) проходитимуть у вівторок, 12 грудня 2017 року, о 15.30 в Центрі митрополита Андрея Шептицького у Львові.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next