АКТУАЛЬНО

Владика Борис Ґудзяк відвідав вірних УГКЦ у Брюсселі

Середа, 13 лютого 2019, 13:21
10 лютого владика Борис Ґудзяк відвідав з душпастирським візитом парафію Святого Володимира Великого в Брюсселі. Разом із владикою молилися настоятель громади о. Олег Зимак, ЧНІ, та о. Назарій Михалюк, ЧНІ, який нещодавно приїхав на служіння.

Під час проповіді владика Борис підкреслив, роздумуючи над незвичною зустріччю Закхея і Христа, що «є небезпека для практикуючих християн загубитися у своїх практиках. Не мати свіжості і живучості цього прямого стосунку з Богом. Бачити Христа у своєму житті. Я вас запрошую до Єрихона». Владика заохотив усіх зустрітися з Христом, бо «Він прийде, назве тебе на ім'я, як він назвав Закхея. Він готовий прийти до твоєї хатини і принести мир, радість і спасіння», – сказав на завершення владика.

Після Божественної Літургії молодші учні катехитичної школи показали короткий виступ. А під час спільної кави владика та отці поділилися тим, що пережили на VIII сесії Єпархіального собору, яка завершилася тиждень тому.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next