АКТУАЛЬНО

Владика Діонісій Ляхович зустрівся з архиєпископом Мілану

Четвер, 08 жовтня 2020, 12:18
7 жовтня в архиєпископському палаці Мілану відбулася зустріч преосвященного владики Діонісія, делегата з повними правами апостольського екзарха для українців візантійського обряду, з архиєпископом Мілану Маріо Енріко Дельпіні.

У зустрічі взяли участь також о. Андрій Солецький, керівник Секретаріату Глави УГКЦ в Римі, та о. Ігор Крупа, капелан української громади Мілану. Під час зустрічі владика Діонісій висловив архиєпископу Мілану вдячність за опіку над українською громадою та розповів про виклики та завдання УГКЦ в душпастирському служінні українським мігрантам в Італії. Архиєреї також обговорили нові душпастирські потреби вірних УГКЦ на території Міланської архиєпархії.

Архиєпископ Дельпіні висловив вдячність владиці Діонісію за візит та запевнив його у співпраці з новоутвореним екзархатом УГКЦ в Італії.

Пресслужба Апостольського екзархату в Італії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next