АКТУАЛЬНО

Владика Дмитро Григорак на VII З'їзді молоді Бучацької єпархії: «Справжнім щастям для молодої людини є Бог»

Четвер, 23 травня 2019, 12:49
У катедральному соборі Верховних апостолів Петра і Павла у місті Чорткові 18 травня 2019 року відбувся VII З'їзд молоді Бучацької єпархії УГКЦ – «7’я і Я».

Зустріч розпочалася спільною молитвою на Архиєрейській Божественній Літургії, яку очолив Єпарх Бучацький Дмитро Григорак у співслужінні зі священниками єпархії, що прибули разом з молоддю.

Звертаючись до учасників з’їзду, владика заохотив любити насамперед своїх рідних, з якими розділяємо кожен день нашого християнського життя. Треба вміти сказати мамі й татові: «Я Тебе люблю» – і своїми вчинками, ставленням до них це потверджувати. А також супроти братів, сестер і друзів плекати ті відносини, які нас будують і дають нам нагоду зростати в гідності дітей Божих.

«Вчімося любити наших ближніх такою любов’ю, якою каже Бог, а не так, як пропонує світ.

Ви повні сил і енергії, стоїте на порозі дорослого життя, і тому для вас є важливо вибрати правильну дорогу. В житті є один шлях - це Господь, а манівців є багато. Усі прагнуть бути щасливими, але Бог є справжнім щастям для молодої людини. Важливо у вашому віці не помилитися, якщо шукаєте Бога разом із батьками, зі священниками, з Церквою, то обов’язково знайдете», – заохотив владика.

Згідно з програмою з’їзду – ігри, банси, тематичні конференції та гра-квест містом, незважаючи на погодні умови, дали чудову нагоду молодим людям побути разом, почерпнути для себе багато цікавого. А порушені теми про сім’ю та спільна молитва спонукала до глибшої призадуми над власним життям. Під вечір учасники розважилися, слухаючи виступи гуртів «LADIES» і «POPRY VSE».

З’їзд молоді у Бучацькій єпархії завершився подячною молитвою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.buchacheparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next