АКТУАЛЬНО

Владика Діонісій в Казерті благословив майже сорок український дітей на участь у Вівтарній та Марійській дружинах

П'ятниця, 28 грудня 2018, 15:49
23 грудня 2018 року апостольський візитатор для українців-католиків у Італії Діонісій Ляхович з душпастирським візитом відвідав українську парафію Пресвятої Трійці міста Казерта, яка цього дня святкувала свій 5-річний ювілей.

Перед початком Архиєрейської Божественної Літургії в соборі Святого Антонія Падевського владика Діонісій з парохом о. Ігорем Данильчуком здійснили обряд прийняття до Вівтарної та Марійської дружин тридцять восьмеро українських дітей Казерти.   

В урочистостях також взяли участь Надзвичайний і Повноважний посол України при Святому Престолі Тетяна Іжевська та Генеральний консул України в Неаполі Віктор Гамоцький, які звернулися  до громади та о. Ігоря Данильчука з привітанням.

На завершення Літургії о. Ігор Данильчук вручив добродіям подячні грамоти владики Діонісія за високий внесок у розвиток української громади міста Казерта.

Завершилися урочистості концертом з нагоди свята Миколая.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://www.chiesaucraina.it

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next