АКТУАЛЬНО

Владика Гліб (Лончина) провів курс літургійного богослов’я в Аргентині

Субота, 22 липня 2017, 13:45
9–21 липня 2017 року на запрошення владики Данила (Козлінського) в єпархії Покрову Пресвятої Богородиці в Аргентині перебував владика Гліб (Лончина), Єпарх Лондонської єпархії Пресвятої Родини.

9–11 липня владика Гліб провів курс літургійного богослов’я, що ґрунтується на вченні Катехизму «Христос – наша Пасха», для світських і богопосвячених осіб та священиків у провінції Буенос-Айреса. Відтак 13–16 липня архиєрей провів ідентичний курс про Літургію для світських і богопосвячених осіб та священиків у провінції Місіонес. Під час цього курсу владика Гліб розповідав про молитву в житті Церкви, зокрема про Божественну Літургію, Святі Тайни, чини освячень і благословень тощо.

На закінчення перебування в єпархії Покрову Пресвятої Богородиці в Аргентині 17–21 липня в місті Посадас (Місіонес) владика Гліб провів реколекції для єпархіальних священиків і сестер Чину святого Василія Великого. У духовних науках архиєрей ґрунтувався на книзі Ран’єро Канталамеса «La vita nella Signoria di Cristo» – «Життя у Христі».

Єпархія Покрову Пресвятої Богородиці в Аргентині

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next