АКТУАЛЬНО

Владика Григорій (Комар) освятив храм Воскресіння Господнього в с. Біличі на Старосамбірщині

Вівторок, 22 серпня 2017, 12:28
20 серпня владика Григорій, Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, освятив храм Воскресіння Господнього в с. Біличі. Після Чину освячення єпископ привітав присутніх зі знаменною подією та коротко розповів про символіку Чину освячення.

Відтак єпископ відслужив Божественну Літургію. Йому співслужили о. Михайло Николин, декан Старосамбірський, о. Віталій Дзиндзюра, адміністратор храму, священики, які служили на цій парафії: о. Степан Матвіїв, о. Ігор Ільків, о. Любомир Григель.

Після Богослужіння владика Григорій сказав, що неможливо підібрати слова вдячності вірним нечисельної громади, яка за короткий відрізок часу возвела такий величний храм. Далі було зачитано грамоту владики Ярослава, єпископа Самбірсько-Дрогобицького, згідно з якою о. Віталія Дзиндзюру піднесено до гідності протопресвітера. Подячні грамоти було вручено будівничим і жертводавцям храму.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sde.org.uа

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next