АКТУАЛЬНО

Владика Григорій (Комар) освятив каплицю Грушівської чудотворної ікони Пресвятої Богородиці

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 13:21
8 жовтня на території Самбірської центральної районної лікарні, неподалік реанімаційного відділу та приймального покою єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії Григорій (Комар) у супроводі 15 священиків звершив чин освячення новозбудованої каплиці Грушівської чудотворної ікони Пресвятої Богородиці.

Ініціатор спорудження каплички о. Тарас Рисей – капелан Самбірської центральної районної лікарні, настоятель церкви св. вмч. Пантелеймона. Його підтримали владики єпархії, головний лікар Степан Скірин та меценат Микола Бурак.

Наріжний камінь заклали у травні. Не минуло й півроку, як каплиця збудована, місцина навколо вимощена бруківкою.

Владика Григорій подякував людям доброї волі, завдяки яким постала дерев’яна капличка, за те, що своє серце широко відкрили для Господа, за бажання зробити Йому дарунок.

Благословенні грамоти від владики Ярослава, єпископа Самбірсько-Дрогобицького, о. Тарас Рисей вручив доброчинцям та головному лікарю ЦРЛ м. Самбора.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sde.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next