АКТУАЛЬНО

Владика Кеннет Новаківський відвідав благодійний фонд «Карітас-Жовква»

Субота, 23 липня 2022, 20:12
Владика Кеннет Новаківський, єпископ єпархії Пресвятої родини із осідком у м. Лондоні (Великобританія), відвідав Благодійний фонд «Карітас-Жовква».

Після участі в Синоді Єпископів УГКЦ, що проходив 7-15 липня 2022 року в Перемишлі (Польща), владика Кеннет приїхав в Україну. За його словами, будучи поруч, він просто не міг не приїхати.

У межах візиту до «Карітас-Жовква» владика Кеннет побував у пункті видачі гуманітарної допомоги, де мав нагоду познайомитися як з працівниками, так і бенефіціарами фонду. А ще завітав до дитячого простору та табору для дітей переселенців.

«Мене дуже вразила та підтримка і людяність, з якою в "Карітасі" ставляться до підопічних, а ще те, що серед дітей, котрі приходять до Карітасу, є також місцеві, котрі допомагають соціалізуватися маленьким українцям з Харківської, Донецької, Миколаївської областей», – зазначив гість.

Варто зазначити, що владика Кеннет Новаківський є одним із засновників «Карітас України» і деякий час був його президентом.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next