АКТУАЛЬНО

Владика Кеннет Новаківський відслужив у Лондоні свою першу Літургію

Понеділок, 03 лютого 2020, 10:55
У неділю, 2 лютого 2020 року, у катедральному соборі Пресвятої родини Лондона владика Кеннет Новаківський відслужив Архиєрейську Божественну Літургію. Ця Літургія була першою після проголошення 15 січня 2020 року рішення про його призначення єпархом Лондонської єпархії Пресвятої родини.

Перед початком спільної молитви владику Кеннета привітав настоятель собору о. Микола Матвіївський, який після зречення владики Гліба Лончини виконував уряд апостольського адміністратора єпархії Пресвятої родини. Варто зазначити, що владика Кеннет відслужив Літургію та виголосив проповідь о 10.00, а також проповідував під час Літургій о 12.00 та о 18.15.

Як ми повідомляли, у вівторок, 7 квітня 2020 року, у Лондоні, у катедральному соборі Пресвятої родини, відбудеться інтронізація нового правлячого єпископа владики Кеннета Новаківського. Архиєрейська Літургія, яку очолить Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, розпочнеться о 10.30.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next