АКТУАЛЬНО

Владика Михайло (Бубній) відвідав благодійну літню школу англійської мови в Заздрості

Субота, 16 липня 2016, 22:18
16 липня 2016 року владика Михайло (Бубній), Екзарх Одесько-Кримський, відвідав благодійну літню школу англійської мови в Заздрості.

Владику урочисто вітали семінаристи Київської Трьохсвятительської вищої духовної семінарії. Відтак разом з учасниками школи владика молився св. Вервицю англійською мовою та уділив архиєрейське благословення всім присутнім. Під час візиту він зустрівся з директором школи Іриною Іванкович, парохом парафії Перенесення мощів св. Миколая в м. Барі, що в м. Тернопіль, та парохом парафії Воздвиження Чесного Хреста в с. Заздрість о. Андрієм Козаком, який відслужив для молоді Божественну Літургію англійською мовою.

Як повідомлялося раніше, від 3 липня на базі Музейно-меморіального комплексу імені Патріарха Йосифа у Заздрості триває друга благодійна літня школа англійської мови під патронатом Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» США. Протягом трьох тижнів діти-сироти, біженці з АТО та семінаристи вивчають мову в інтенсивному режимі. Навчання ведуть викладачі зі США. Загалом у школі навчаються 22 юнаків та дівчат (із них – 8 семінаристів) з Тернопільської, Львівської, Житомирської, Черкаської, Донецької та Івано-Франківської областей.

Прес-служба Релігійного товариства «Свята Софія» США

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next