АКТУАЛЬНО

Владика Михайло (Колтун) взяв участь у великодніх святкуваннях у Червонограді

Четвер, 12 квітня 2018, 11:49
У Світлий вівторок владика Михайло (Колтун) очолив Божественну Літургію у монастирському храмі Святого Юрія, ЧСВВ, у м. Червонограді, після чого благословив початок футбольного турніру між місцевими командами та побував на святі у центрі міста, де проводилися гаївки.

«Переживаємо час великої радості - Воскресіння Христового. Господь себе довірив нам і Він хоче, щоб ми себе довіряли ближньому. Нашим завданням є жити не тільки йдучи за матеріальними благами. Нашим завданням є приділити собі увагу, докласти зусиль для збагачення нашої віри. Не тільки знати, що Ісус Христос воскрес, але спілкуватися з Ним та довірятися Богові, як Він довірився нам і полюбив нас до аж смерті на хресті.

Ми не можемо бути легковажними та байдужими, бо наше життя коштує терпінь і смерті Господа нашого Ісуса Христа. Дорога нашого християнського життя повинна завжди бути направлена до Бога… Як апостоли не сподівалися побачити Христа при ламанні хліба, то так само часто і ми не сподіваємося, що Господь є поруч з нами та слухає нас і хоче прийти до нашого серця, щоб ми Йому довірилися, і щоб цю Любов, яку Він нам дав, ми адресували нашим ближнім. «Мир мій залишаю вам» говорить Христос, тому приймімо цей Його мир та ділімося ним із тими, кого зустрічаємо на своєму життєвому шляху», - сказав владика Михайло до мешканців Червонограда під час великодніх святкувань.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sokaleparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next