АКТУАЛЬНО

Владика Михайло (Колтун) узяв участь у заходах, приурочених до відкриття відділу прикордонної служби «Рава-Руська»

Понеділок, 02 квітня 2018, 12:55
31 березня 2018 року владика Михайло (Колтун), Єпарх Сокальсько-Жовківський, керівник Департаменту УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, узяв участь у заходах, приурочених до відкриття відділу прикордонної служби «Рава-Руська» Львівського прикордонного загону Західного регіонального управління ДПСУ, який розташований в с. Річки Жовківського району.

У слові, зверненому до прикордонників, архиєрей наголосив, що ми маємо берегти не тільки кордони своєї землі, а й наш духовний світ.

«Якби господар не пильнував свій дім, марно старається, якщо Бог його не вбереже. І тому маємо мати віру в Бога, адже Він нам дав життя і надихає до життя, яким ми не можемо нехтувати, бо якщо не будемо самі його берегти, то й Бог нам не допоможе. Саме тому маємо берегти один одного, зберігати взаємну вірність, і таким чином плекати любов до своєї Батьківщини, до Церкви, до рідної землі, щоб ми могли збагачуватися і один одного в любові сприймати», - сказав владика Михайло.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sokaleparchy.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next