АКТУАЛЬНО

Владика Михайло (Колтун) зустрівся з провідниками монаших спільнот

Четвер, 28 грудня 2017, 13:45
27 грудня 2017 р. в управлінні Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ владика Михайло (Колтун) та голова єпархіальної комісії у справах монашества о. Ярослав Малиш провели робочу зустріч з настоятелями монаших спільнот, які здійснюють своє служіння на теренах єпархії.

У ході зустрічі було обговорено низку актуальних питань щодо співпраці єпархіального управління зі спільнотами богопосвяченого життя.

Настоятелі мали нагоду поділилися досвідом життя та служіння спільнот, яке найбільше полягає в катехизації дітей, у провадженні домів-сиротинців та захоронок, виконанні праці у храмах.

Владика Михайло привітав зібраних на зустрічі представників монаших спільнот з Різдвом Христовим та Новим роком, а через них передав вітання монашим чинам і згромадженням, які знаходяться на території єпархії, підкреслюючи особливість спільнотного життя для служіння один одному у взаємній любові.

На завершення зустрічі правлячий архиєрей висловив вдячність монашим спільнотам за жертовне служіння серед Божого люду в Богом повіреній йому єпархії та всім присутнім отцям ігуменам монастирів і сестрам настоятелькам монаших згромаджень подарував «Різдвяну свічку».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sokaleparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next