АКТУАЛЬНО

Владика Михайло Бубній взяв участь у святкуванні 27-ї річниці створення військово-морської бази «Південь»

Неділя, 11 квітня 2021, 19:40
10 квітня в місті Одеса на запрошення командування Військово-морських сил Збройних сил України, владика Михайло Бубній, екзарх Одеський, взяв участь у святкуванні 27-ї річниці від дня створення військово-морської бази «Південь».

У заході взяли участь головний військовий капелан Одеського екзархату о. Олександр Смеречинський, командувач ВМС ЗСУ контр-адмірал Олексій Неїжпапа та військовослужбовці.

У своєму вітальному слові до військових моряків владика Михайло привітав командування та весь особовий склад військово-морської бази «Південь» з 27-ю річницею, подякувавши усім за вірність присязі та мужність у боротьбі за мир. З нагоди святкування, владика нагородив командира частини й офіцерів грамотами-подяками.

До слова, військово-морська база «Південь» – це основна військово-морська база Збройних сил України, що розташована в Одесі, на північно-західному узбережжі Чорного моря.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next