АКТУАЛЬНО

Владика Микола Бичок провів зустріч із Українською громадою Вікторії

Субота, 03 липня 2021, 12:10
3 липня в Українському народному домі в Есендоні м. Мельбурна відбулася офіційна зустріч владики Миколи Бичка, єпарха Мельбурнського, та владики Петра Стасюка, єпископа-емерита, з українською громадою Вікторії, зокрема представниками суспільних, освітянських, фінансових та спортивних інституцій молодого віку так і людей старшого покоління.

Основною метою зібрання було передусім познайомитися та поділитися досвідом життя українців у штаті Вікторія. В ході зустрічі окреслили певні плани на майбутнє, щоб разом розвивати наше життя в духовному та суспільному вимірі. Впродовж зустрічі владика Микола зазначив: «Для мене, як нового владики, дуже важливим є разом з вами працювати для добра наших людей, розкинутих по різних штатах Австралії. Ми маємо спільне завдання: зберегти та передати віру, культуру та надбання нашого українського народу наступним поколінням. Однозначно, що без наших піонерів це було б неможливо. Тому сьогодні щирі слова подяки висловлюю в першу чергу вашим батькам та всім українським організаціям Вікторії. Нехай всемогутній Господь благословить наші спільні зусилля для ревного служіння Богу та людям».

 На закінчення в дружній атмосфері відбулася перекуска впродовж якої кожен з учасників міг поділитися своїми враженнями від спілкування з обома владиками.

Пресслужба Мельбурнської єпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next