АКТУАЛЬНО

Владика Микола Бичок провів реколекції на парафії у Винниках

Понеділок, 08 лютого 2021, 14:12
З 5 по 7 лютого 2021 року в церкві Різдва Івана Хрестителя, що у м. Винники, відбулися реколекції на тему «Пресвята родина – прообраз доброї сім’ї». На запрошення адміністратора храму о. Василя Попелястого та з ініціативи спільноти «Рух християнських сімей» духовні науки виголосив владика Микола Бичок, який застановився над темою сім’ї як важливої Божої інституції.

Протягом реколекційних зустрічей у п’ятницю та суботу учасники мали можливість приглянутися до подружжя Захарії і Єлисавети. Зокрема, постать Захарії стала основою для роздумів про віру чоловіка та його роль у сім’ї.

Роздуми супроводжувала і Пресвята родина – Діва Марія та святий Йосиф. Особа Пресвятої Богородиці, за словами єпископа, є прикладом для кожної жінки.

У неділю, 7 лютого, на завершення реколекцій була відслужена Архиєрейська Божественна Літургія. В завершальній науці реколектант зосередив увагу вірних над Святою Тайною Подружжя. Владика Микола виділив п'ять головних принципів сім’ї, а саме: спільна молитва в родині, щоденне будування любові, спілкування, прощення та подяка.

Варто зазначити, що під час духовних вправ вірні мали змогу молитися перед мощами блаженного Миколая Чарнецького. Після Архиєрейської Божественної Літургії всім вірним було уділено благословення мощами блаженного. Опісля відбулося парафіяльне свято пампуха та розколяда.

Департамент інформації УГКЦ
за повідомленням владики Миколи Бичка

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next