АКТУАЛЬНО

Владика Микола Бичок уділив дияконські свячення трьом редемптористам

Субота, 13 лютого 2021, 10:58
12 лютого 2021 року владика Микола Бичок, єпископ Мельбурнської єпархії святих апостолів Петра й Павла УГКЦ, звершив дияконське рукоположення трьох піддияконів зі Згромадження редемптористів: Святослава Вонса, Романа Бобкова і Михайла Кирича.
Фото: www.cssr.lviv.ua Фото: www.cssr.lviv.ua

Чин рукоположення був звершений під час Архиєрейської Божественної Літургії в храмі Матері Божої Неустанної Помочі в м. Івано-Франківську.

У своєму архиєрейському слові владика Микола підкреслив, що «кожен з цих трьох святителів, пам'ять яких ми сьогодні звершуємо, був різний, і за своїм характером і за дарами. Але їх об’єднував Христос, якому вони служили, а також  справа проголошення Божого Царства серед людей».

Преосвященніший владика Микола також звернувся до піддияконів і пригадав їм суть дияконського служіння, завершивши проповідь словами: «Кожен із вас є різний, має різні таланти, дари і харизму. Але всіх вас Господь покликав до одного згромадження редемптористів. Вас об’єднує Христос у цьому згромадженні, а ваша різноманітність має стати скарбом для проголошення Царства Небесного, особливо найбільш опущеним, до чого закликав святий Альфонс. У кожній різноманітності є єдність і вона стає реальною тоді, коли ви дивитеся разом в один напрямок, туди, "у Кого Велике Відкуплення"».

Після Божественної Літургії преосвященніший владика привітав нововисвячених дияконів і уділив всім вірним архиєрейське благословення.

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами офіційного сайту редемптористів

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next