АКТУАЛЬНО

Владика Микола Бичок відвідав парафію Успiння Пресвятої Богородиці в Ардірі, Австралія

Вівторок, 11 січня 2022, 16:10
9 січня, у третій день Різдвяних свят, владика Микола Бичок, єпарх Мельбурнський, відвідав парафію Успіння Пресвятої Богородиці в Ардірі. Це перший офіційний душпастирський візит єпископа до цієї парафії. Попередньо архиєрей відвідав усі парафії у штаті Вікторії, а насамкінець завітав до Ардіру.
Зображення 1 / 5 Використовуйте клавіші для перегляду

Перед початком Архиєрейської Божественної Літургії з хлібом та сіллю і великою радістю владику Миколу зустріли о. Андрій Микитюк, адміністратор храму, парафіяльна рада та парафіяни. Парафіяни мали нагоду брати участь в Архиєрейській Літургії, яка розпочалася із вхідних молитов та зодягання архиєрея.

У проповіді владика Микола наголосив, що «Різдвяні свята – це час палкої любові, глибокої віри та нескінченної надії, яку приносить нам Господь. Ми маємо вчинити свої серця яслами для Божого Дитятка, зігріти їх любов’ю та милосердям до наших ближніх та потребуючих. У Різдві ми святкуємо присутність і любов Божу в жорстокому світі. Тож пам’ятаймо, що ми не самі у цьому світі, "з нами Бог" і буде завжди».

На завершення Літургії архиєрей привітав усіх Марій, Стефанів та Стефаній із днем ангела, а також о. Андрія з нагоди 13-ї річниці ієрейських свячень. Гучне «многая літа» прозвучало для усіх парафіян, іменинників, о. Андрія та владики Миколи на завершення молитви. Перед спільною фотографією всі вірні під проводом владики Миколи заспівали коляку «Рай розвився».

Пізніше всі вірні зібралися в парафіяльному залі та мали нагоду скоштувати смачний обід. Упродовж спільної трапези всі колядували, а наймолодші парафіяни забавлялися. Наприкінці о. Андрій від імені парафіян подарував владиці «Aussie survival kit». Це був чудовий та незабутній недільний день у парафії Успіння Пресвятої Богородиці в Ардірі.

Департамент інформації УГКЦ
за повідомленням пресслужби Мельбурнської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next