АКТУАЛЬНО

Владика Микола Бичок відвідав парафію Покрови Пресвятої Богородиці в місті Ньюкасл (Австралія)

Неділя, 13 червня 2021, 14:58
13 червня владика Микола Бичок, єпарх Мельбурнської єпархії Святих апостолів Петра і Павла в Австралії, Новій Зеландії та Океанії, відвідав парафію Покрови Пресвятої Богородиці в місті Ньюкасл, штат Новий Південний Уельс. Він відслужив Архиєрейську Святу Літургію у співслужінні з настоятелем храму о. Павлом Березнюком та митрофорним протоієреєм о. Симоном Цькуєм.

Промовляючи до вірних, архиєрей зазначив, що «сьогоднішня Євангелія є про Архиєрейську молитву Христа. Наш Господь молиться перед лицем своїх страждань і смерті, ніби робить підсумок свого життя: Він вповні виконав діло, яке доручив Йому Отець. У Другому посланні до Тимотея читаємо щось подібне: "Я боровся доброю борнею, скінчив біг - віру зберіг". Наскільки є важливо для кожного з нас думати про підсумок свого життя, щоб разом з апостолом Павлом промовити ці самі слова».

На закінчення Божественної Літургії владика Микола подякував о. Павлу за служіння та вірним за підтримку нашої парафії, уділивши всім архиєрейське благословення. Опісля відбулася зустріч із вірними та обід в парафіяльному залі.

catholicukes.org.au/uk/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next