АКТУАЛЬНО

Владика Микола Бичок зустрівся із двома східними єпископами в Австралії

П'ятниця, 17 грудня 2021, 13:12
17 грудня владика Микола Бичок, єпарх Мельбурнський, зустрівся із двома східними єпископами в канцелярії Мельбурнської єпархії: владикою Робертом Раббатом, єпархом Мелхітської єпархії в Австралії і Новій Зеландії, а також владикою Антонієм-Шарбелем Тарабаєм, єпархом Маронітської єпархії.

Обидва владики приїхали до Мельбурна, щоб уперше зустрітися з владикою Миколою та привітати його з інтронізацією на єпарха Мельбурнського, оскільки вони не змогли бути присутніми на цьому святі через пандемію коронавірусу. Упродовж зустрічі було розглянуто декілька різних запитань, які є спільними для всіх Східних Церков на зеленому континенті. Було наголошено на тому, що Східні Церкви становлять десять відсотків католиків в Австралії, а також на сучасних викликах, які стоять перед всіма Церквами.

Владика Микола поділився з архиєреями про підпільну Українську Греко-Католицьку Церкву, яка була переслідувана комуністичним режимом. Також владика розповів про його попередні служіння до обрання на єпарха Мельбурнського. Упродовж зустрічі владики зачепили тему миру в Україні, оскільки зараз лунає дуже багато інформації з різних масмедій про можливу війну.

На закінчення зустрічі владика Микола подякував архиєреям за дружній візит, після чого відбулася спільна обідня трапеза. Варто зазначити, що в Австралії є п’ять східних єпископів: владика Амель Нона, архиєпископ для Халдейської єпархії, владика Микола Бичок, єпарх Мельбурнський, владика Роберт Раббат, єпарх для Мелхітської єпархії, владик Антоній-Шарбель Тарабай, єпарх для Маронітської єпархії, та владика Боско Путур, єпарх для Сиро-Малабарської єпархії.

Пресслужба Мельбурнської єпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next