АКТУАЛЬНО

Владика Микола Бичок зустрівся із клубом старших громадян

Вівторок, 06 липня 2021, 13:18
6 липня в Українському народному домі в Есендоні м. Мельбурна відбулася офіційна зустріч владик Миколи Бичка та Петра Стасюка з клубом старших громадян Української громади штату Вікторії.

Цей знаменний день розпочався Молебнем до Христа-Чоловіколюбця, який очолив владика Микола у співслужінні о. Петром Струком, сотрудником катедрального храму Святих апостолів Петра і Павла, о. Андрієм Микитюком, адміністратором храму Успіння Пресвятої Богородиці в Ардірі, та о. Ігорем Головком, адміністратором храму Святого Івана Хрестителя в Перті.

Владика Микола звернувся до усіх присутніх такими словами: «Серце людини є символом любові та тепла. Сьогодні Господь всіх нас навчає, яким має бути наше серце. Саме завдяки нашим піонерам ми маємо можливість молитися у прекрасних церквах та зустрічатися в українських домах. Отож щиро дякую всім вам за ваш неоціненний вклад для добра церкви та нашого народу на поселенні. Також поручаюся вашим сердечним молитвам у моєму єпископському служінні. Нехай Пресвята Богородиця обіймає всіх вас своїм покровом».

Від імені клубу старших людей, п. Текля Яворська привітала з хлібом і сіллю нового владику, після чого всі присутні мали можливість задати запитання і отримати відповіді від архиєрея. Згодом владика Петро подякував усім за довголітню співпрацю між Церквою та українською громадою.

Подія завершилася святковим обідом, де була можливість глибше ознайомитися з діяльністю цього клубу та пізнати неймовірні історії першоприбулих людей на просторах Австралії.

Пресслужба Мельбурнської єпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next