АКТУАЛЬНО

Владика Степан очолив Божественну Літургію для майбутніх офіцерів у військовому храмі Архистратига Михаїла

Понеділок, 24 лютого 2020, 12:25
У М’ясопусну неділю, 23 лютого, владика Степан Сус очолив Божественну Літургію у Львові, у храмі Архистратига Михаїла, на території Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у співслужінні з настоятелем храму о. Андрієм Хомишиним та головою місії «Центр військового капеланства» о. Тарасом Михальчуком.

Владика Степан у своїй проповіді нагадав майбутнім офіцерам про потребу плекання добрих думок і добрих вчинків у житті військовослужбовця, оскільки саме вони спроможні зробити нас великими людьми. Єпископ розповів майбутнім офіцерам про особливості єпископського служіння та про те, чим воно відрізняється від служіння священника.

На завершення молитви о. Андрій Хомишин подякував владиці Степану за його служіння та молитву. Настоятель храму зазначив, що спільно з працівниками та курсантами в цьому храмі завжди будуть молитися та очікувати візиту владики до рідного для нього храму Архистратига Михаїла, у якому він служив як військовий капелан.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next