АКТУАЛЬНО

Владика Степан Сус провідав українських семінаристів в Абатстві Святого Хреста неподалік від Відня

Вівторок, 07 липня 2020, 12:12
Голова ПМВ владика Степан Сус дорогою до українців Зальцбурга провідав українських семінаристів в Абатстві Святого Хреста (заснованому в 1133 році) в містечку Хайлігенкройц неподалік від Відня.

Його супроводжували генеральний вікарій для східних католиків в Австрії о. Юрій Коласа і секретар ПМВ о. Роман Ільницький. 

Єпископ відвідав Інститут папського права імені Бенедикта XVI та Семінарію святого Леопольда. До Хайлігенкройца сьогодні прикута увага католиків усієї Європи, адже останні 20 років тут відбувається "бум покликань" (Berufungsboom) - понад 100 монахів цістерціанців та близько 40 семінаристів, з яких семеро навчаються для УГКЦ. Владика Степан зустрівся з ректорами семінарії та інституту і високопреподобним абатом. Єпископ подякував ректорату за опіку над українськими семінаристами і помолився разом із ними.

pmv.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next