АКТУАЛЬНО

Владика Тарас освятив Духовно-просвітницький центр святого Пантелеймона

Вівторок, 22 червня 2021, 13:47
21 червня 2021 року в м. Моршин сестри Згромадження Пресвятої родини відкрили Духовно-просвітницький центр святого Пантелеймона, який стане місцем для духовного, психологічного та фізичного оздоровлення.

З цієї нагоди владика Тарас, єпарх Стрийський, очолив у каплиці новозбудованого центру Літургію та звершив Чин освячення цього закладу.

Звертаючись до сестер ЗСПР, архиєрей мовив: «Бажаю вам, щоб ви були запалені вогнем Святого Духа. Щоб усі дари, якими Господь вас обдаровує, ви використали для того, щоб відтворити в своєму житті таїнство, яке Бог вписав в нашій природі через свою Троїчність і  Єдиність, щоб кожен з нас пройшов свій шлях вибраною Христом дорогою від свободи до любові, як шлях свого зростання від образу до подоби».

stryiugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next