АКТУАЛЬНО

Владика Тарас посвятив Стрийську єпархію непорочному серцю Пречистої Діви Марії

Середа, 23 грудня 2020, 12:30
22 грудня 2020 року на свято Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці святою Анною владика Тарас Сеньків, єпарх Стрийський, у катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці після заамвонної молитви посвятив Стрийську єпархію непорочному серцю Пречистої Діви Марії.

Перед звершенням посвяти єпископ звернувся до вірних з такими словами: «Це чинимо, щоб ту частину Католицької Церкви, якою є Стрийська єпархія, усі ми, все, що розташоване на цій землі, віддати під опіку Пречистої Діви Марії. Хай Вона, як наша Матір, напоумлює нас, щоб ми не робили зла і не повторювали злочину, який вчинила Єва в Раю, стягнувши прокляття на весь людський рід. Хай ніхто з нас не буде причиною нещастя та віровідступництва. Хай через Її непорочне мерце ми отримуватимемо від Бога всі ласки для того, щоб побороти зло, яке існує у світі».

Цей Акт посвяти, згідно з розпорядженням єпарха Стрийського, мав звершити кожен священник у своїй парафії після заамвонної молитви на свято Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці святою Анною.

Пресслужба Стрийської єпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next