АКТУАЛЬНО

Владика Тарас Сеньків передав чотири кисневі концентратори лікарням у Стрию та Перемишлянах

Вівторок, 24 листопада 2020, 10:24
Владика Тарас Сеньків, Єпарх Стрийський, закупив та передав кисневі концентратори потужністю 10 літрів на хвилину в медичні заклади, де проходять лікування хворі на COVID-19.

По два кисневі концентратори було передано до Стрийської центральної міської лікарні (головний лікар Осип Бегей) та Перемишлянської центральної районної лікарні (головний лікар Богдан Лівий). Ще один концентратор буде використовуватися для потребуючих хворих, які проходять лікування вдома та не можуть вільно дихати без додаткової подачі кисню.

Кисневі концентратори відділяють кисень від атмосферного повітря і подають пацієнтові висококонцентрований кисень (більше як 90%).  До них підключають пацієнтів, які хворіють на COVID-19 середнього ступеня важкості. За умови правильного застосування вони запобігають розвиткові ускладнень і погіршенню стану пацієнтів. Це обладнання допоможе проводити кисневу терапію людям із порушеннями дихання, характерними для коронавірусної інфекції.

Прес-служба Стрийської єпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next