АКТУАЛЬНО

Владика Тарас Сеньків очолив подячну Літургію спільноти «Матері в молитві»

Середа, 02 січня 2019, 12:11
У суботу, 29 грудня 2018 року, Стрийський Єпарх Тарас Сеньків очолив Божественну Літургію в катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці. У ній взяли участь представниці спільноти «Матері в молитві», які прибули до Стрия з усієї єпархії, щоб подякувати Богу за прожитий рік.

Під час проповіді, звертаючись до матерів, владика наголосив, що Христос прийшов у світ як мале Дитя, багато витерпів за людину, дарував їй гідність і життя, так кожна матір подібно багато терпить, виховуючи дітей і відкриваючи їм істину життя.

Наприкінці єпископ подякував усім матерям, які приїхали з різних районів, а особливо – координатору спільноти п. Анні Форостині за гідну працю з матерями та п. Уляні Височан за жертовне служіння.

Подячна Літургія завершилася спільною молитвою за українських воїнів. А після обіду матері молилися, дякуючи Пресвятій Богородиці перед її чудотворною Ліською іконою. Завершилася зустріч подячною піснею «За все Тобі я дякую» та спільною колядою.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next