АКТУАЛЬНО

Владика Теодор (Мартинюк) очолив Літургію в соборі Святої Софії в Римі

Середа, 07 листопада 2018, 11:07
Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії Теодор (Мартинюк) у неділю, 4 листопада, очолив Божественну Літургію в прокатедральному соборі Святої Софії у Римі.

Разом із владикою Теодором Літургію служили Андрій Солецький, керівник Секретаріату Глави УГКЦ у Римі та віце-ректор собору Святої Софії, о. Андрій Пеленський та диякон Микола Ситник.

Під час проповіді, роздумуючи над Євангелієм від Луки про зцілення біснуватого чоловіка, владика наголосив, що Бог ніколи не перестає любити людину, навіть у періоди гріхопадіння.

«Наші гріхи іноді спричинюють у нас неправдивий образ милосердного Бога-Отця. Це вони стають причиною того, що наш розум сприймає Його не як люблячого. Зустрівшись із біснуватим чоловіком, який звернувся до Нього з претензіями, Бог дарує йому радість та щастя. Хотілося б побажати кожному із нас, щоб ми перетнулися з Господом та доторкнулися до Його великого милосердя», - сказав владика.

https://ru-ru.facebook.com


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next