АКТУАЛЬНО

Владика Теодор (Мартинюк) провів реколекції для cестер cлужебниць

Понеділок, 14 серпня 2017, 14:23
У реколекційному домі Преподобної Йосафати Гордашевської в Надвірні з 6 по 13 серпня тривали реколекції для сестер служебниць під проводом владики Теодора (Мартинюка), Єпископа-помічника Тернопільсько-Зборівської єпархії.

Протягом тижня владика ділився із сестрами роздумами про невід’ємну частину нашого життя – терпіння, на основі Псалма 22. Владика Теодор наголошував на надзвичайній важливості довір’я до Господа в усіх моментах життя, а особливо в час випробувань і страждань. Син Божий через свою смерть на хресті надав стражданню великої вартості, а отже, як каже св. ап. Павло, «як разом із Ним терпимо, то з Ним будемо і прославлені» (1 Кор. 1, 7).

Приводячи численні приклади наших українських блаженних, владика відзначив їхнє позитивне наставлення до життя, погляд у майбутнє і людяність – саме так людина, яка живе повнотою Божої присутності, поводиться перед лицем страждання. Крім того, єпископ закликав пам’ятати, що страждання завжди перемінюється на радість.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ssmi-ua.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next