АКТУАЛЬНО

Владика Теодор (Мартинюк) здійснив обряд облечин новичок Згромадження сестер Пресвятої родини

Вівторок, 29 травня 2018, 12:27
28 травня в Марійському духовному центрі Зарваниця відбулися облечини с. Антонії Пічуги та с. Ірини Пилипів в Згромадження сестер Пресвятої родини. Архиєрейську Божественну Літургію та обряд облечин очолив Єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Теодор (Мартинюк).

Під час проповіді владика висловив вдячність Господеві за мудрість, яку Він дає хлопцям і дівчатам, щоб розпізнавати Божий план, зокрема с. Антонія та с. Ірина відкрили Божий план щодо свого життя, а це посвята й служіння у Згромадженні сестер Пресвятої родини.

«Господь про нас пам’ятає, а Пресвята Богородиця завжди тримає під своїм святим Покровом, хоч би які труднощі й випробування були. Нехай ця певність, це переконання завжди супроводжує наших сестер!» - звернувся до сестер Пресвятої родини владика Теодор.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.zarvanytsya.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next